CinemAsia FilmLAB heeft haar deelnemers niet binnen een vacuüm geholpen om hun korte films te realiseren. CinemAsia is zeer dankbaar voor de sponsoren en partners die zij hebben aangetrokken door de jaren heen. Zij hebben geholpen om de productiewaarde en kwaliteit van de films elke editie weer te verbeteren en verhogen. CinemAsia FilmLAB is dankbaar om gelijkgezinden te vinden in de filmindustrie die geloven in de missie en visie van CinemAsia FilmLAB en die hun steun hiervoor uitspreken en veel van hun tijd, energie, apparatuur en specialisme vrijelijk hebben gedeeld.

FilmLAB acht het een prioriteit om met een open houding de samenwerking met onze sponsoren en partners aan te gaan en probeert altijd te kijken naar hoe zij nog beter de workflow kan optimaliseren om zo effectief mogelijk de samenwerking toe te treden.

Bent u verbonden aan een bedrijf of instantie en overweegt u om sponsor te worden of het nu gaat om casting, catering, subtitling, kleding of make-up, dan komen we graag met u in contact hierover. U kunt dan altijd contact met ons opnemen.

CinemAsia FilmLAB verwelkomt ook donaties van vrienden en familie, ongeacht van de grootte van de donatie zijn we dankbaar voor iedereen die wilt bijdragen om meer inclusievere en diverse representatie te zien op het grote scherm en in de media en om Aziaten en Nederlands-Aziaten te helpen verbinden met de filmindustrie om dit te bewerkstelligen.


Cam-a-lot is een van onze dierbaarste en loyaalste partners. Zij hebben voor de afgelopen 7 edities belangeloos hun camera apparatuur beschikbaar gesteld en hebben vrijelijk hun tijd, expertise en geduld met ons gedeeld. Cam-a-lot is een geweldige camera en film apparatuur verhuur dienst die bereid is om echt mee te denken met de behoeftes van hun cliënten voor de beste camera en filmapparatuur voor hun project. Cam-a-ot heeft camera huur geleverd aan sommige van Nederlands’ grootste en mooiste film en televisieproducties.

Kijk voor meer informatie over Cam-a-Lot op hun website.


Sinds de laatste twee edities van FilmLAB heeft Fever Film ons geholpen om de korte films sterk te verbeteren. Zij hebben studioruimte en specialisten geboden om te helpen met audio nabewerking and mixage van de FilmLAB films om de beste audiokwaliteit te kunnen garanderen. Zij hebben tevens tours and introducties op hun workflow aangeboden om onze deelnemers een goed idee te geven over wat de gebruikelijke standaarden zijn. Fever Film heeft altijd een interesse en nieuwsgierigheid in de film projecten van FilmLAB getoond, zelfs in tijden van drukte.

Fever Film levert post productie diensten voor grote en kleine, commerciële en indie film productions met een grote kennis in hun post productie diensten en workflow en streven altijd naar perfectie.

Kijk voor verdere informatie over Fever Film op hun website.


Voor de laatste editie van FilmLAB heeft Loods, Lux & Lumen geholpen door CinemAsia FilmLAB films er het beste uit te laten zien door hen het oog van een meester van de kleurcorrectie te bieden. Prettig gesitueerd in Amsterdam Oost hebben de mensen van Loods veel begrip, geduld en tijd gedeeld om onze deelnemers te helpen op te leiden en met hen mee te denken voor een coherente en unieke look voor hun korte films.

Kijk voor verdere informatie over Loods Lux & Lumen op hun website.


Voor de FilmLAB editie van 2018 heeft LITES geholpen om de fictie films die werden geproduceerd zo egaal en prettig mogelijk belicht te krijgen. LITES heeft een lichtset gesponsord voor de productie van de korte films voor de editie van 201u en heeft veel begrip en geduld getoond voor onze FilmLAB deelnemers. LITES heeft een zeer divers en breed aanbod voor belichting van elk film of media project and is op de hoogte van de beste mogelijkheden voor belichting of het nu gaat om een commerciële shoot, webseries of indie film.

Kijk voor verdere informatie over LITES op hun website.