FilmLAB in beweging

Martijn van VeenCinemAsia Update, FilmLAB Update

In de periode van 2021 is er mede door de onvoorspelbaarheid van het Coronavirus, lockdowns en de mogelijke gevolgen voor de film industrie geen algemeen programma voor FilmLAB georganiseerd. Naast CinemAsia FilmLAB ging ook het festival vorig jaar niet door. Maar nu 2022 is aangebroken, ziet FilmLAB nieuwe kansen om door te pakken. Naast de gebruikelijke FilmLAB Jam sessions die we ook tijdens 2021 hebben gehouden, kijken we of we weer reguliere programma’s van CinemAsia FilmLAB kunnen opstarten waaronder het ScriptLAB en het FilmLAB Shorts programma. De fondsenwerver van CinemAsia is druk bezig met een paar aanvragen en we hopen dan ook op een gunstig oordeel van de fondsen zodat we weer op volle kracht door kunnen bouwen op alle hulp die CinemAsia FilmLAB Aziatische filmmakers en filmprofessionals kan bieden om zich met de industrie te verbinden en meer ervaring op te doen in filmproductie en natuurlijk vooral om meer mooie verhalen van Aziatische Nederlanders op het filmdoek te krijgen.

We houden jullie op de hoogte!

In de tussentijd wensen we jullie allemaal een gelukkig nieuw jaar. Moge 2022 een fantastisch jaar worden!