FilmLAB Jam Sessions

Martijn van VeenUncategorized

In 2021 blijven er, ondanks de lockdowns en corona maatregelen FilmLAB Jam Sessions georganiseerd voor FilmLAB Alumni en zij die geïnteresseerd zijn. Dit gebeurt om de week en wordt georganiseerd door FilmLAB Support André Kloer.

Tijdens een sessie nemen we in een uur to anderhalf uur een toegestuurd project van een deelnemer door. Hierbij geven FilmLAB support André Kloer en/of Daan Vree samen met andere aanwezige alumni feedback op het project om de filmmaker verder te helpen. Er kan van alles worden ingediend: filmplan, treatment, script, concept/outline, voormontage, productieplan, budgetplan, distributieplan etc. Een deelnemer kan zich aanmelden om aanwezig te zijn om feedback te geven of om feedback te ontvangen. In dat laatste geval sturen ze een email naar het FilmLAB team met mogelijke vragen of blokkades waar ze tegen aanlopen. Zelfs tijdens stricte Corona maatregelen vindt de FilmLAB Jam Session plaats, dan via videocall!

Loop jij ook met een idee voor een film, heb je een filmscript of filmplan en weet je niet hoe nu verder, heb je een montage en heb je het gevoel dat het beter kan, of wil je je film op meer schermen krijgen, dan kan CinemAsia FilmLAB jou wellicht helpen met de FilmLAB Jam Sessions. Interesse? Stuur dan een mail naar Filmlab@Cinemasia.nl