CinemAsia FilmLAB Panel: Recipes for Success

Martijn van VeenUncategorized

Saturday March 7 | 13:00 – 15:00 | SK6

Hugo Emmerzael zal vier verschillende specialisten uit de film- en tv-industrie vanuit hun expertise aan het woord laten over hoe zij binnen hun werkveld in aanraking komen met projecten van biculturele makers. We zullen hen vragen om tips die deze makers handvaten geven om verder te komen met hun projecten.

Panelleden
De gasten voor dit panel zijn: regisseur Shariff Nasr, dramaturg en project manager van De ontmoeting Sacha Gertsik, Revolver Amsterdam producent Germen Boelens en programmeur en gastcurator van CinemAsia Film Festival 2020 Leo Soesanto. Leo Soesanto deelt tips over wat een succesvolle festivalstrategie is voor een film, Shariff Nasr vertelt over zijn komende filmproductie, Sascha Gertsik spreekt over de projecten die worden geselecteerd voor De Ontmoeting en producent Germen Boelens deelt wat hem ervan overtuigt om een (korte) filmproject aan te nemen.

Dit alles om FilmLAB-deelnemers uit verleden, heden en toekomst mee te geven hoe ze hun producties kunnen realiseren en wat enkele van de recepten voor succes zijn.

Het panelgesprek is een besloten evenement en is toegankelijk voor de alumni uit ons FilmLAB Netwerk, ander filmtalent met een Aziatische achtergrond en andere filmindustrie gasten. De voertaal is Engels.

Laat je ons weten dat je komt?  Meld je hier aan.