De CinemAsia FilmLAB Website is online!

Martijn van VeenCinemAsia Update

De nieuwe CinemAsia FilmLAB website is online en dat is maar goed ook. Nu kan je makkelijker en sneller de juiste informatie vinden met betrekking tot CinemAsia FilmLAB. De hoeveelheid informatie werd te omvattend om op de algemene website van CinemAsia Film Festival overzichtelijk te kunnen houden. Niet alleen is het archief van CinemAsia FilmLAB uitgebreider en beter inzichtelijk, tevens kun je informatie vinden over onze missie, visie, ons team, onze programma’s en een uitgebreide Q&A sectie.

Binnenkort zul je tevens op de website updates en artikelen kunnen vinden van onze FilmLAB redactie en zullen we profielen online plaatsen van al de CinemAsia FilmLAB alumni door de jaren heen.

Ik hoop dat je de informatie hier vindt die je zoekt. Mocht je toch een suggestie hebben of contact met ons willen opnemen, dan kan dat altijd via filmlab@cinemasia.nl of via onze Linkedin pagina!